FRI FRAKT ÖVER 499 kronor!

Vad är storyn bakom Baby Kit by M? Jo det ska jag berätta..

Min vän Eva. Hon väntade sitt allra första barn och hon var både nervös och exalterad. Vem är det som ligger i min mage? Vad behöver mitt lilla barn? Vad bör jag tänka på? Tusentals frågor som dök upp för Eva.

 

Eva fick en liten son, Hubert. Hubert växte upp. Han är nu 4 månader och ska börja testa på babymat. Eva köpte en smoothie i päronsmak, men usch det gillade inte Hubert. Eva sa till sin make Anders att handla en ny smoothie i en annan smak. Tyvärr passade inte det heller lille Hubert. Vad gillar min son egentligen? Tänkte Eva.

 

Det är svårt att hålla koll på allt helt enkelt och det är anledningen till varför jag startade upp Baby Kit by M. Vi är olika i tycke och smak och vi vill våra barn ska få det allra bästa. Håller du inte med?

 

Ett samhälle som utvecklas i ständig takt framåt och med oändligt många produkter och saker som dyker upp på marknaden att du inte hinner med. Vår tjänst är ett sätt att inte hamna i gamla mönster och köpa det där vanliga eller det du brukar utan öppna upp ögonen för nya produkter och möjligheter. Vem vet? Du hade kanske inte köpt den där nyttiga gröten som ditt barn tycker så mycket om, hört talas om en specifik app eller fått tips på bra sagoböcker om det inte vore för att du testade vår box.

 

För att du ska vara i framkant och ha koll på senaste nytt för både dig och ditt barn bör du testa på våra babyboxar från Baby Kit by M. Vi har samarbete med diverse partners och vårt egna varumärke. Vi jobbar med att finna bra produkter för dig och ditt barn. Produkterna kommer i en tjusig box och inte helt fel att få en fin överraskning var månad där du och ditt barn TILLSAMMANS får testa på nya spännande produkter. Jag har blivit inspirerad av föräldrar i min närhet. En sak som är återkommande är att hitta på något skoj under sin föräldraledighet och har därmed utvecklat boxen ytterligare att ibland även innehålla diverse teman eller aktiviteter.

 

 

Varma hälsningar,

 

Storyn bakom Baby Kit by M
VD och grundare Baby Kit by M

Marika Rosenhall
VD & Grundare

×
×

Kundvagn