FRI FRAKT ÖVER 499 kronor!

General Data Protection Regulation (GDPR) & Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 börjar GDPR, en ny lag att gälla. Det är en gemensam lag som skall göra att samma regler gäller överallt i hela Europa. GDPR ersätter personuppgiftslagen (PUL), som har varit en svensk lag sedan 1988. Med GDPR måste alla organisationer, handlare och företag ta ett större ansvar på att ha kontroll på sina kunders uppgifter. Läs mer här: Datainspektionen

Baby Kit by M är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av oss för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte om du anmält dig till nyhetsbrev. Baby Kit by M lämnar ej ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part annat än de som nämns nedan.

Läs även våra Användarvillkor.

1. Personuppgiftsansvar

TeQiDesign AB som driver Baby Kit by M är personuppgiftsansvarig.
Organisationsnummer: 559127-7214
E-post: kontakt@babykitbym.se

Momsregistreringsnummer: 559127-7214
Styrelsens säte: Malmö

1.2 Baby Kit by M har som e-handlare skyldigheter att se till att dina uppgifter behandlas enligt följande:

– Vi lagrar ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer (mobil) för att vi ska kunna leverera din beställda vara.

– Vi lagrar namn, adress, e-post och telefon (mobil) vid köp av vara.

– Vi lagrar ditt barns födelsedatum (enbart månad och årtal) i vårt system för att vi ska kunna anpassa innehållet i boxen utifrån ditt barns ålder och utveckling.

– Vi lämnar ut dina person och adressuppgifter till tredje part till följande: Speditören DHL för att de ska veta till vem och vart de ska leverera varan och till betaltjänsten Stripe som har hand om betalningarna.

– Du har när som helst rätt att raderas ur systemet (med vissa begränsningar som bokföringslagen).

– Vi lagrar dina uppgifter vid köp i 7 år på grund av bokföringslagen.

–  Du har rätt att klaga till tillsynsmyndighet.

– Du har rätt att få reda på varifrån informationen har kommit, om du inte har registrerat den själv.

– Du har rätt att få felaktiga personuppgifter rättade.

– Du har rätt att få dina personuppgifter raderade.

–  I nyhetsbrev kan vi skicka erbjudanden som är anpassade efter din data hos oss och att du då har rätt att få veta vad vi baserar våra erbjudanden till dig på för lagrad information.

– Du har rätt att få ett utdrag av all information som vi har om ditt konto hos oss.

Du är välkommen att ställa frågor och lämna synpunkter rörande denna policy genom att skicka ett meddelande till Baby Kit by M på kontakt@babykitbym.se.

×
×

Kundvagn